• Στα

  Στα "σκαριά" η εκστρατεία τουριστικής προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό από τη Marketing Greece

 • Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Τουλάχιστον ένας χρόνος για την έγκριση του εμβολίου για τον Covid-19

  Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Τουλάχιστον ένας χρόνος για την έγκριση του εμβολίου για τον Covid-19

 • Συγκλονιστικές ιστορίες των πρώτων Ελλήνων της Αμερικής

  Συγκλονιστικές ιστορίες των πρώτων Ελλήνων της Αμερικής

 • Ελληνογερμανικό: Η Ελλάδα στο ΤΟΠ 10 της ISM 2021

  Ελληνογερμανικό: Η Ελλάδα στο ΤΟΠ 10 της ISM 2021

 • Ιατρικός Τουρισμός

  Ιατρικός Τουρισμός

 • 27ο Συνέδριο των Ελλήνων εκπαιδευτικών Ευρώπης. Υπό την αιγίδα της Ε.Ε : Ο Αντιπ/δος της Ε.Ε. κ. Μαρ. Σχοινάς κεντρικός ομιλητής / Aλλαγή ημερομηνίας, Nέα ημερομηνία: 10/12/2020

  27ο Συνέδριο των Ελλήνων εκπαιδευτικών Ευρώπης. Υπό την αιγίδα της Ε.Ε : Ο Αντιπ/δος της Ε.Ε. κ. Μαρ. Σχοινάς κεντρικός ομιλητής / Aλλαγή ημερομηνίας, Nέα ημερομηνία: 10/12/2020

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Γερμανική πρωτοκαθεδρία και τον Μάρτιο για κρατήσεις διακοπών στην Ελλάδα

tourist acropolis250Η κύρια αγορά κρατήσεων για την Ελλάδα τον Μάρτιο παραμένει η γερμανική, σύμφωνα με το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και την επεξεργασία που έκανε στα στοιχεία της Trivago. Η ιταλική αγορά βρέθηκε

στη δεύτερη θέση και στην τρίτη θέση έπεσε η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η αμερικανική αγορά και στην πέμπτη υποχώρησε η αγορά της Γαλλίας. Σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2018, Γερμανία, ΗΠΑ και Γαλλία διατήρησαν τη θέση τους στο top 5 των χωρών, η Ιταλία κινήθηκε ανοδικά ενώ το Ην. Βασίλειο πτωτικά.

Για τη γερμανική αγορά τον Μάρτιο του 2019 στην πρώτη θέση προτίμησης των από εκεί προερχόμενων ταξιδιωτών διατηρήθηκε η Αθήνα, στη δεύτερη η Θεσσαλονίκη και στην τρίτη θέση τα Φηρά. Στην τέταρτη θέση για τους Γερμανούς ανέβηκε το Ηράκλειο και στην πέμπτη θέση η Οία. Μία θέση έχασε η πόλη της Ρόδου, που βρέθηκε στην έκτη, και στην έβδομη θέση ανέβηκε η Μύκονος. Πτωτικά κινήθηκαν τα Χανιά και το Φηροστεφάνι, που βρέθηκαν στην όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα. Η δεκάδα συμπληρώνεται με το Ρέθυμνο.

Για τους Βρετανούς, στην πρώτη θέση προτίμησής τους διατηρείται η Αθήνα από την αρχή του έτους. Αμετάβλητες διατηρήθηκαν και οι θέσεις 2-4, σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο του 2018. Ειδικότερα, στη δεύτερη θέση τα Φηρά, στην τρίτη η Θεσσαλονίκη και στην τέταρτη το Φηροστεφάνι. Στην πέμπτη θέση εμφανίζεται η Οία. Στην έκτη θέση ανέβηκε το Ηράκλειο και στην έβδομη υποχώρησε η Χώρα της Μυκόνου. Για πρώτη φορά το 2019 εμφανίζεται το Ημεροβίγλι ως προορισμός της βρετανικής αγοράς το 2019. Η δεκάδα συμπληρώνεται με τις πόλεις της Ρόδου και της Κερκύρας. Εκτός top 10 βρέθηκαν τα Χανιά και το Ρέθυμνο.

Οι τιμές των ελληνικών ξενοδοχείων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Trivago, κινούνται πτωτικά στους περισσότερους προορισμούς (με εξαίρεση τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τα Δωδεκάνησα και τη Χαλκιδική) και παραμένουν σε ανταγωνιστικά επίπεδα, συγκρινόμενες με τις τιμές των ξενοδοχειακών μονάδων αντίστοιχων προορισμών του εξωτερικού.

 

 

kathimerini.gr

(not the image)

Στον κόσμο Ενδιαφέρουν και...διαφέρουν ΙΙ

ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

 • 1

OΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ *LINKS

NΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ   http://neoskosmos.com

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ   http://diaspora-grecque.com

THE PANHELLENIC POST    http://www.panhellenicpost.com

HELLENIC NEWS OF AMERICA    https://hellenicnews.com/

OMOGENEIA MAGAZINE  www.omogeneia.gr , www.omogeneia.info

ΠΑΤΡΙΔΕΣ   http://patrides.com/

NEWSVILLE   http://www.newsville.be/

SOFIA TIMES MAGAZINE: www.sofiatimes.com

GreekTV. com

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ   www.elliniki-gnomi.eu/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλωσορίζουμε στο ανανεωμένο site μας. Η υπηρεσία του ΝΕWSLETTER πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα για να δεχθεί την εγγραφή σας.

dimosiografos kon 60xΤα ενυπόγραφα άρθρα δεν απηχούν κατ’ ανάγκη και τις απόψεις του OMOGENEIA MAGAZINE

Μείνετε συντονισμένοι εδώ  *** www.omogeneia.gr / www.omogeneia.info

ommepress@yahoo.fr

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ είπαν


 • faviicom100 
  Eλένη Παρασκευοπούλου

  "Το OMOGENEIA MAGAZINE είναι μια έγκυρη πηγή ενημέρωσης για μας τους αποδήμους,
  από κάθε άποψη. Σας ευχαριστούμε..."

                                    

 • faviicom100
  Νίκος Σταματίου
   
   "Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την πορεία του ομογενειακού μας περιοδικού και θέλω να τους ευχηθώ καλό κουράγιο για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που μας προσφέρει με την σωστή ενημέρωσή μας..."

 • faviicom100
  'Ιωάννα Καραδήμου

    " 'Εχει γίνει πλέον μια ευχάριστη συνήθεια να ανοίγω κάθε μέρα, πρώτα την ιστοσελίδα σας. Είναι σημαντικό για μας να μαθαίνουμε σωστά για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας και όχι μόνο"