Mαίνοντα οι πυρκαγιές σε Ηλεία και Αρκαδία
Mάχη με τις φλόγες δίνουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής για να περιοριστεί η έκταση της πυρκαγιάς σε δυο μέτωπα, στην Ηλεία, ενώ από νωρίς το πρωί στη μάχη της κατάσβεσης συμμετέχουν τέσσερα αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο super puma. Οι εστίες
που αναζωπυρώνονται βρίσκονται σε χαράδρα, με τις φλόγες να κινούνται προς την περιοχή Φρίξα και προς τη Σκυλλουντία, χωρίς ωστόσο να απειλούν κατοικίες. Στην περιοχή επιχειρούν επίσης 60 πυροσβέστες με 24 οχήματα και 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Καλύτερη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς στην Ποταμιά, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.
Την ελπίδα ότι η κατάσταση σήμερα θα βελτιωθεί αρκετά σήμερα, με τη συνδρομή των εναέριων μέσων, αλλά και λόγω του ότι έχει πέσει ο αέρας στην περιοχή, εξέφρασε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην εκπομπή Ράδιο City, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος.